Betrouwbaar verkopen


Snel verkocht aan de beste prijs, zo wil u verkopen.
U heeft net iets groter gekocht met meer ruimte voor uw gezin? De verkoop van uw ouderlijk huis in alle sereniteit? Samen bepalen we de ideale verkoopprijs, unieke verkoopstrategie en doelgerichte marketingcampagne.

Concept-home zorgt voor een professionele fotograaf en doelgerichte visibiliteit. Onze eigen database van geïnteresseerde kandidaat-kopers combineren we met gespecialiseerde vastgoedsites, vastgoedmagazines en sociale media, zo springt uw eigendom onmiddellijk in het oog.

Uit een bezichtiging of bezoekdag halen we een maximale meerwaarde. Concept-home begeleidt u wanneer er een bod wordt uitgebracht, bij uw beslissing, tot bij de notaris en bij alle praktische zaken. Met professionele begeleiding maakt u van de verkoop van uw onroerend goed een succes.

Met Concept-home haalt u meer uit uw eigendom dan u zelf ooit had gedacht.
Eigendom te koop?


Contacteer ons
Betrouwbaar verkopen

Duurzaam ontwikkelen


Uw projectgrond ontwikkelen?

Concept-home analyseert met u alle mogelijkheden: verkavelen, meergezinswoningen, nieuwbouwwoningen, … Met expertise en toewijding bepalen we de perfecte formule voor de realisatie van uw project. Door de projectontwikkeling in eigen handen te houden realiseert u een maximale meerwaarde.

Een totaalpakket, met ervaring in elk aspect, van architectuur tot indeling en uitvoering. Samen creëren we de beste combinatie tussen rendement en duurzaamheid.

Doordacht investeren


Vastgoed als veilige en zekere investering. Een stenen kasbon met hoog rendement.
Concept-Home helpt u inflatiebestendig te investeren in de waardevaste Belgische vastgoedmarkt.

3 factoren bepalen grotendeels uw rendement:

  • De keuze van het pand, met de ideale locatie
  • Zorgeloos verhuren met Concept-home als aanspreekpunt
  • De meerwaarde bij verkoop

Laat u begeleiden bij uw financiële planning. U creëert financiële hefbomen, fiscaal voordeel en denkt u na over uw successieplanning. De vastgoedexperten van Concept-home helpen u te investeren in de vastgoedbelegging die het beste bij uw doelstellingen past.Doordacht investeren

Nauwkeurig waarderen


Wat is mijn woning waard?
Een eenvoudige vraag, een gefundeerd antwoord is van onschatbare waarde.

Overweegt u om uw eigendom te verkopen? Na een vrijblijvend gesprek berekenen wij de commerciële waarde van uw vastgoed. Hierbij houden wij rekening alle aspecten: de staat van het goed, de ligging en recent verkochte panden.


Concept-home is erkend door de Vlaamse overheid voor het opmaken van taxatieverslagen in het kader van een nalatenschap, scheiding of schenking. Na een bezoek aan het onroerend goed en de analyse van de beschikbare gegevens ontvangt u binnen de 7 werkdagen het schattingsverslag.


Commerciële waardebepalingKosteloze waardebepaling
Zoekwensen registreren