Concept-home

Service en expertise staan centraal

Service en expertise staan centraal

Over ons

Concept-home, uw betrouwbare vastgoedmakelaar. Service en expertise staan centraal in onze aanpak.

Huren of verhuren, kopen of verkopen? Concept-home helpt u bij het vinden van de juiste match. Investeren in vastgoed of het ontwikkelen van uw projectgrond? Concept-home begeleidt u naar een duurzame investering met maximaal rendement.

Betrouwbaar verkopen


Snel verkocht aan de beste prijs, zo wil u verkopen.
U heeft net iets groter gekocht met meer ruimte voor uw gezin? De verkoop van uw ouderlijk huis in alle sereniteit? Samen bepalen we de ideale verkoopprijs, unieke verkoopstrategie en doelgerichte marketingcampagne.

Concept-home zorgt voor een professionele fotograaf en doelgerichte visibiliteit. Onze eigen database van geïnteresseerde kandidaat-kopers combineren we met gespecialiseerde vastgoedsites, vastgoedmagazines en sociale media, zo springt uw eigendom onmiddellijk in het oog.

Uit een bezichtiging of bezoekdag halen we een maximale meerwaarde. Concept-home begeleidt u wanneer er een bod wordt uitgebracht, bij uw beslissing, tot bij de notaris en bij alle praktische zaken. Met professionele begeleiding maakt u van de verkoop van uw onroerend goed een succes.

Met Concept-home haalt u meer uit uw eigendom dan u zelf ooit had gedacht.
Eigendom te koop?


Betrouwbaar verkopen

Zorgeloos verhuren


Wij gaan op zoek naar de ideale match!

Of het nu dit of dat is, wij vinden wel een verhuurder

Concept-home begeleidt u bij het verhuren van uw huis, appartement, handelspand of garagebox . Een professioneel team vindt voor u de geschikte huurder en neemt de praktische zaken op zich. Met een sluitende huurovereenkomst en gedetailleerde plaatsbeschrijving bent u als verhuurder uitstekend beschermd.

Met onze full-service formule ontzorgen wij u volledig. Concept-home wordt het aanspreekpunt voor de huurder en neemt ook tijdens de huurovereenkomst alle vragen ter harte.

Uw eigendom wordt een stenen kasbon waar u geen omkijken naar heeft. U mag zorgeloos genieten, enkel nog de huur ontvangen.

Nauwkeurig waarderen


Wat is mijn woning waard?
Een eenvoudige vraag, een gefundeerd antwoord is van onschatbare waarde.

Overweegt u om uw eigendom te verkopen? Na een vrijblijvend gesprek berekenen wij de commerciële waarde van uw vastgoed. Hierbij houden wij rekening alle aspecten: de staat van het goed, de ligging en recent verkochte panden.


Concept-home is erkend door de Vlaamse overheid voor het opmaken van taxatieverslagen in het kader van een nalatenschap, scheiding of schenking. Na een bezoek aan het onroerend goed en de analyse van de beschikbare gegevens ontvangt u binnen de 7 werkdagen het schattingsverslag.
Commerciële waardebepaling
Nauwkeurig waarderen

Duurzaam ontwikkelen


Uw projectgrond ontwikkelen?

Concept-home analyseert met u alle mogelijkheden: verkavelen, meergezinswoningen, nieuwbouwwoningen, … Met expertise en toewijding bepalen we de perfecte formule voor de realisatie van uw project. Door de projectontwikkeling in eigen handen te houden realiseert u een maximale meerwaarde.

Een totaalpakket, met ervaring in elk aspect, van architectuur tot indeling en uitvoering. Samen creëren we de beste combinatie tussen rendement en duurzaamheid.

Efficiënt beheren


Is het goed wonen in uw apartement?

Concept-home, erkend syndicus en uw aanspreekpunt voor het dagelijks beheer, zorgt voor een efficiënt en proactief financieel, administratief en technisch beheer.

De administratie van de Vereniging van mede-eigenaars (VME) is in goede handen, denk aan verzekeringen, keuringen en attesten.

Naast een transparante boekhouding anticipeert uw syndicus ook op toekomstige projecten en legt hier financiële reserves voor aan met de VME.

Concept-home beschikt over een uitgebreid netwerk van aannemers en leveranciers, die klussen en projecten op een snelle en professionele manier aanpakken.

Met Concept-home wordt uw residentie een aangename omgeving.

Efficiënt beheren

Doordacht investeren


Vastgoed als veilige en zekere investering. Een stenen kasbon met hoog rendement.
Concept-Home helpt u inflatiebestendig te investeren in de waardevaste Belgische vastgoedmarkt.

3 factoren bepalen grotendeels uw rendement:

  • De keuze van het pand, met de ideale locatie
  • Zorgeloos verhuren met Concept-home als aanspreekpunt
  • De meerwaarde bij verkoop

Laat u begeleiden bij uw financiële planning. U creëert financiële hefbomen, fiscaal voordeel en denkt u na over uw successieplanning. De vastgoedexperten van Concept-home helpen u te investeren in de vastgoedbelegging die het beste bij uw doelstellingen past.
Kosteloze waardebepaling
Zoekwensen registreren