Zorgeloos verhuren


Wij gaan op zoek naar de ideale match!

Of het nu dit of dat is, wij vinden wel een verhuurder

Concept-home begeleidt u bij het verhuren van uw huis, appartement, handelspand of garagebox . Een professioneel team vindt voor u de geschikte huurder en neemt de praktische zaken op zich. Met een sluitende huurovereenkomst en gedetailleerde plaatsbeschrijving bent u als verhuurder uitstekend beschermd.

Met onze full-service formule ontzorgen wij u volledig. Concept-home wordt het aanspreekpunt voor de huurder en neemt ook tijdens de huurovereenkomst alle vragen ter harte.

Uw eigendom wordt een stenen kasbon waar u geen omkijken naar heeft. U mag zorgeloos genieten, enkel nog de huur ontvangen.

Zorgeloos verhuren

Efficiënt beheren


Is het goed wonen in uw apartement?

Concept-home, erkend syndicus en uw aanspreekpunt voor het dagelijks beheer, zorgt voor een efficiënt en proactief financieel, administratief en technisch beheer.

De administratie van de Vereniging van mede-eigenaars (VME) is in goede handen, denk aan verzekeringen, keuringen en attesten.

Naast een transparante boekhouding anticipeert uw syndicus ook op toekomstige projecten en legt hier financiële reserves voor aan met de VME.

Concept-home beschikt over een uitgebreid netwerk van aannemers en leveranciers, die klussen en projecten op een snelle en professionele manier aanpakken.

Met Concept-home wordt uw residentie een aangename omgeving.

Doordacht investeren


Vastgoed als veilige en zekere investering. Een stenen kasbon met hoog rendement.
Concept-Home helpt u inflatiebestendig te investeren in de waardevaste Belgische vastgoedmarkt.

3 factoren bepalen grotendeels uw rendement:

  • De keuze van het pand, met de ideale locatie
  • Zorgeloos verhuren met Concept-home als aanspreekpunt
  • De meeraarde bij verkoop

Laat u begeleiden bij uw financiële planning. U creëert financiële hefbomen, fiscaal voordeel en denkt u na over uw successieplanning. De vastgoedexperten van Concept-home helpen u te investeren in de vastgoedbelegging die het beste bij uw doelstellingen past.




Doordacht investeren

Nauwkeurig waarderen


Wat is mijn woning waard?
Een eenvoudige vraag, een gefundeerd antwoord is van onschatbare waarde.

Overweegt u om uw eigendom te verkopen? Na een vrijblijvend gesprek berekenen wij de commerciële waarde van uw vastgoed. Hierbij houden wij rekening alle aspecten: de staat van het goed, de ligging en recent verkochte panden.


Concept-home is erkend door de Vlaamse overheid voor het opmaken van taxatieverslagen in het kader van een nalatenschap, scheiding of schenking. Na een bezoek aan het onroerend goed en de analyse van de beschikbare gegevens ontvangt u binnen de 7 werkdagen het schattingsverslag.





Kosteloze waardebepaling
Zoekwensen registreren